Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، صبح امروز(۲۳تیرماه) دومین روز مصاحبه دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در بلوک ۱ و ۲ آموزشی واحد علوم و تحقیقات، در رشته های علوم انسانی برگزار شد.

امروز نسبت به روز گذشته، تعداد داوطلبان رشته های حسابداری و مدیریت افزایش داشته که با گستردگی رقابت، میزان نگرانی داوطلبان بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داوطلبان یک به یک برای انجام مصاحبه فراخوانده شدند و آن هایی که در انتظار ایستاده اند، مطالبی را که در طول چند سال تحصیل آموخته اند از روی تلفن همراه و یا جزوه های خود مرور می کنند؛ امروز برای داوطلبان مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی روزی مهم محسوب می شود؛ چرا که می خواهند ثمره چندین سال تلاش و زحمت خود را در آزمونی بزرگ بسنجند.

سطح بالای سوالات مصاحبه نسبت به سال گذشته

داوطلبان مصاحبه دکتری در مجموعه روان شناسی و حسابداری، سطح کیفی سوالات مصاحبه را بالاتر و حتی سخت تر از دانشگاه های دولتی می‌‌‌‌‌دانند. این امر نشان دهنده پذیرش بر مبنای سطح علمی قابل قبول در این دانشگاه است. به گفته یکی از داوطلبان حسابداری سطح سوالات مصاحبه در این رشته هم از کیفیت قابل قبولی برخوردار بوده و این میزان رضایت‌مندی داوطلبان از این آزمون نشان دهنده بالارفتن سطح کیفی مصاحبه دکتری سال 98 دانشگاه است.

از حضور خانم باردار تا مادران و پدران همراه فرزندان در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد

از جالب ترین حاشیه های مصاحبه های دکتری امروز، حضور مادری باردار به همراه مادر سالمندش در محل برگزاری مصاحبه دکتری بود. این خانم از شهر تبریز به تهران آمده بود و کارشناسی ارشد رشته حسابداری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز بود. یکی دیگر از داوطلبان حاضر در مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد از فارغ التحصیلان مدیریت امور مالی در مقطع ارشد واحد قزوین بود که همراه پدر خود در این این آزمون حاضر شده بود.

برخورد مناسب مسئولان برگزار کننده مصاحبه دکتری با داوطلبانی که با تاخیر در جلسه آزمون حضور یافتند

یکی دیگر از نکات قابل توجه در دومین روز برگزاری مصاحبه دکتری، همکاری مسئولان برگزار کننده با داوطلبانی بود که با تاخیر چند ساعته در محل برگزاری مصاحبه حاضر شدند. یکی از داوطلبانی که با تاخیر در جلسه مصاحبه دکتری حاضر شده از شهر جلفا آمده بود که با برخورد خوب مسئولان برگزار کننده موفق به انجام مصاحبه دکتری شد.

گفتنی است، دومین روز مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد در شرایطی به پایان رسید که داوطلبان فراخوانده شده در دیگر رشته های علوم انسانی این آزمون، مرحله مصاحبه را پشت سر گذاشتند. در مجموع ۴٧ هزار متقاضی تحصیل در مقطع دکتری برای شرکت در این آزمون دعوت شدند تا با نظم و ارزیابی منظم و حمایت و پشتیبانی دانشگاه آزاد در این آزمون شرکت کنند.

بیش از 30 هزار دانشجو از صبح شنبه 22 تیرماه با حضور در واحد علوم و تحقیقات، سوابق پژوهشی و مصاحبه علمی خود را در 3 هفته ارائه خواهند کرد تا طی ثبت در برگه‌های مخصوص و در نظر گرفتن امتیازات آزمون کتبی و سازمان سنجش، نمره کلی ارائه‌شده داوطلب مشخص شود.

انتهای پیام/

108 / 167 دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت حسابداری علوم انسانی واحد علوم و تحقیقات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی مدیریت حسابداری علوم انسانی واحد علوم و تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۰۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیلتس چیست؟

طبق آخرین گزارش در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، هزینه آزمون آیلتس به مبلغ ۸ میلیون و ۸۹۰ هزار تومان رسید. آزمون آیلتس مهارت‌های زبان شما را به چالش می‌کشد و مانند دوی ماراتن، گاهی لذت‌بخش است و گاهی نفستان را می‌گیرد.

در این مطلب، به بررسی آزمون آیلتس و کاربرد آن پرداختیم. همچنین گام‌به‌گام برای پیمودن این ماراتن شما را راهنمایی خواهیم کرد.

آیلتس چیست؟ سفری بین‌المللی به دنیای زبان انگلیسی

آیلتس (IELTS) مخفف International English Language Testing System آزمون بین‌المللی برای تعیین سطح انگلیسی است و به عنوان معتبرترین آزمون زبان انگلیسی در دنیا شناخته می‌شود و برای مهاجرت تحصیلی یا کاری به بسیاری از کشورها، نیاز است مدرک آن را ارائه دهید. بالاترین نمره این آزمون نمره ۹ است.

کاربرد آزمون آیلتس چیست؟ کابوس پرمشقت یا فرصت کسب مهارت

اولین و آشناترین کاربرد آزمون آیلتس، تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا است. شما برای مهاجرت به بسیاری از کشورها یا اشتغال در شرکت‌های بین‌المللی لازم است نمره آیلتس ارائه دهید. به‌عبارتی، مدرکی است که ازطریق آن می‌توانید سطح زبان خود را نشان دهید. فرقی نمی‌کند هدفتان مهاجرت به کشور انگلیسی‌زبان است، قصد ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا را دارید یا برای ارتقای شغلی در یک شرکت بین‌المللی اقدام کردید؛ آیلتس کلید طلایی رسیدن به آرزوهایتان است.

انواع مختلف آزمون آیلتس چیست؟

دنیای آیلتس دو مقصد اصلی دارد که براساس هدفتان می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید:

آیلتس آکادمیک

این آزمون برای کسانی است که قصد تحصیل در دانشگاه‌های برتر دنیا یا کار در محیط‌های آکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطح دشوارتر یا به‌اصطلاح آکادمیک هستند و نیاز به دانش تخصصی در زمینه‌های مختلف دارند.

آیلتس جنرال

این نوع آیلتس برای کسانی مناسب است که قصد مهاجرت به کشورهای خارجی یا کار در محیط‌های غیرآکادمیک را دارند. سوالات این آزمون در سطحی ساده‌تر هستند و بر مهارت‌های روزمره زبان انگلیسی تمرکز دارند.

از نظر نوع ارائه آزمون آیلتس، آن را می‌توانید به یکی از دو صورت زیر ارائه دهید:

آزمون کتبی

این نوع آزمون به‌صورت سنتی با استفاده از کاغذ و قلم در موسسات برگزاری آزمون برگزار می‌شود. هم اکنون برای شرکت در آیلتس کاغذی نیاز است به یکی از کشورهای آزمون‌ گیرنده همسایه مانند ترکیه یا ارمنستان سفر کنید.

آزمون کامپیوتری

در این نوع آزمون، سوالات روی صفحه نمایش کامپیوتر ارائه می‌شوند و پاسخ‌ها نیز به‌صورت الکترونیکی ثبت می‌شوند. برای این آزمون کافی‌است به مراکز آزمون آیلتس در تهران یا شهرهای بزرگ اقدام کنید.

ساختار آزمون آیلتس چگونه است؟

مسیری که در آزمون آیلتس پیش‌رویتان است، ۴ مرحله دارد. با گذراندن این ۴ مرحله می‌توانید نفس راحتی بکشید:

مهارت خواندن (Reading)

در این بخش، شما با انواع مختلف متن‌های انگلیسی، روبرو می‌شوید. برای پاسخ به سوالات این بخش لازم است متن هارا با تکنیک های خاصی بخوانید . سوالات این بخش شامل انواع مختلفی مانند صحیح و غلط، پر کردن جاهای خالی، تطبیق عنوان و موارد دیگر است.

مهارت نوشتن (Writing)

در این بخش، لازم است دو Essay(مقاله) با موضوع مختلف به زبان انگلیسی بنویسید. موضوعات این بخش معمولا شامل موضوعات عمومی و تخصصی‌ است. برای موفقیت در این بخش، باید بتوانید ایده‌های خود را به‌طور واضح بیان کرده و آن‌ها را بسط دهید، مثال بزنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کنید و به نکات نگارشی زبان انگلیسی توجه کنید. اغراق نیست اگر بگوییم نمره ۸ به بالا گرفتن در این مهارت گاو نر می‌خواهد و مرد کهن.

مهارت صحبت کردن (Speaking)

در این بخش، شما باید در یک مصاحبه با یک ممتحن انگلیسی‌زبان شرکت کنید. در این مصاحبه، شما به سوالات مختلفی در مورد موضوعات مختلف پاسخ خواهید داد و از علایق، تجربیات و نظراتتان صحبت می‌کنید. برای موفقیت در این بخش، لازم است به‌طور روان و واضح صحبت کنید، از گرامر و واژگان صحیح استفاده کرده و به سوالات ممتحن به‌طور کامل و دقیق پاسخ دهید. فراموش نکنید حفظ کردن پاسخ سوالات احتمالی ممتحن کار هوشمندانه‌ای نیست؛ زیرا ممتحن با سنجش همه‌جوره سطح اسپیکینگ شما ممکن است غافلگیرتان کند.

مهارت شنیدن (Listening)

در این بخش، شما باید به مکالمات و گفتارهای مختلف انگلیسی به لهجه‌های مختلف گوش دهید و به سوالات مربوط به آن‌ها پاسخ دهید. سوالات این بخش شامل درک ایده اصلی، یافتن اطلاعات خاص، تکمیل جملات و موارد دیگر است. برای موفقیت در این بخش، لازم است سطح شنیداری و واژگان قوی داشته باشید.

جای نگرانی نیست. شما با شرکت در کلاس‌های آیلتس می‌توانید تکنیک‌های تست‌زنی این آزمون را یاد بگیرید.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم؟

اکنون که کفش آهنی‌تان را به پا کردید تا از هفت خان آیلتس بگذرید، نیاز است نقشه راهی داشته باشید. برای شرکت و ثبت نام آیلتس گام‌های زیر را پیش‌رو دارید:

گام اول: هدف خود را مشخص کنید

قصد دارید آیلتس آکادمیک بدهید یا جنرال؟ چه نمره‌ای موردنیازتان است؟ آیا تاریخ یا ددلاین مشخصی برای ارائه نتیجه آزمون دارید؟ با مشخص کردن این موارد، قدم مطمئن‌تری را در آغاز خواهید داشت.

گام دوم: سطح فعلی خود را بسنجید

در این مرحله می‌توانید با تعیین سطح بفهمید در زمینه آیلتس چند مَرده حلاجید. سپس براساس سطح زبانتان در کلاس‌های آمادگی برای آزمون آیلتس شرکت کنید. اگر از اساتید و کارکشتگان این مسیر بپرسید به شما توصیه خواهند کرد وقت خود را با شیوه خودخوان هدر ندهید. هرچند روش خودخوان نیز ممکن است روی برخی افراد با سطح زبان مناسب نتیجه مثبت داشته باشد، اما معمولا طی کردن مسیر آیلتس بدون راهنما وقت تلف کردن است.

گام سوم: خودتان را برای روز آزمون آماده کنید

با تسلط بر منابع تخصصی و اصلی آیلتس، همه‌جوره خودتان را آماده کنید. نیازی نیست استرستان را با دنبال ۱۰۰ منابع برای خواندن بیشتر کنید. روی دو سه منابع اصلی مانند کمبریج، ویدیوهای سایمون و لیز و منابع منتخب و پیشنهادی از اساتید معتبر آیلتس تمرکز کنید.

گام چهارم: قبل از آزمون اصلی،خود را محک بزنید

زمانی که احساس کردید به سطح آمادگی قابل توجهی رسیدید، سراغ آزمون‌ و تست‌های آیلتس بروید. در مسیر خواندن برای محک خودتان قبل از آزمون اصلی می‌توانید امتحان ماک بدهید. ماک آزمون شبیه‌سازی آیلتس است و سوالاتی مشابه امتحان اصلی دارد.

گام پنجم: با اعتماد به نفس و مطمئن در آزمون شرکت کنید

به غول مرحله آخر رسیدید. تلاش چند ماهه شما قرار است در این آزمون نتیجه دهد. اگر از ماه‌های قبل برای کنترل استرس و افزایش اعتماد به‌نفستان در مسیر کسب مهارت آیلتس اقدام کرده باشید، در این مرحله می‌توانید عملکرد رضایتمندانه‌ از خودتان داشته باشید و مدال افتخار کسب نمره موردنظرتان در آزمون آیلتس را به گردنتان بیندازید.

کد خبر 751071

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • آیلتس چیست؟
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد