Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره زرشناس استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفت‌‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره سطح کیفی برگزاری مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد گفت: با توجه به اینکه سال‌‌‌‌‌هاست جزو استادان مصاحبه‌‌‌‌‌‌کننده در مقطع دکتری دانشگاه آزاد هستم، سطح کیفی سوالات در این دانشگاه را با دانشگاه‌‌‌‌‌های مطرح کشور، یکسان دیدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از استادان مطرحی که به عنوان تیم مصاحبه‌‌‌‌کننده حضور دارند از افراد به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نام و شناخته شده‌‌‌ای در رشته‌‌‌های تخصصی خود هستند که در دانشگاه آزاد هم تدریس دارند.

وی درباره نقش دانشگاه آزاد در حمایت از پژوهشگران و نخبگان افزود: بدون تردید، تلاش و هدفمندی دانشجویان، نقش موثری در گسترش و توسعه امور پژوهشی دارد. طی سال‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی که در دانشگاه آزاد تدریس داشتم، دانشجویان پژوهشگری را دیدم که با حمایت‌‌‌‌‌‌‌‌های این دانشگاه، تبدیل به نخبگان پژوهشی کشور شدند. تربیت چنین سرمایه‌‌‌‌‌هایی در دانشگاه آزاد، نشان‌‌‌‌دهنده اهمیت و توجه این دانشگاه به توسعه امور پژوهشی است.

این استاد فرهنگ و زبان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های باستانی دانشگاه تهران در ادامه درباره اثرات تعیین نمره مساوی برای آزمون کتبی و مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد تاکید کرد: بدون تردید، اختصاص نمره مساوی با آزمون کتبی به مصاحبه دکتری آزاد، فرصت بیشتری را برای دانشجویانی فراهم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند که شاید در زمینه تست‌‌‌‌‌‌‌زنی قوی نباشند اما از سطح سواد و معلومات مناسبی در رشته تخصصی خود برخوردار باشند.

زرشناس درباره سوالات مصاحبه دکتری در رشته فرهنگ و زبان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های باستانی خاطرنشان کرد: دانشجویان رشته فرهنگ و زبان‌‌‌‌‌های باستانی باید به نحوه جستجو و پژوهش از سایت‌‌‌‌‌های پژوهشی دنیا احاطه داشته و حداقل به دو زبان زنده دنیا تسلط داشته باشند. سوالات ما به هر دو زبان انگلیسی و دیگر زبان انتخابی داوطلبان خواهد بود. بیشترین نمره برای قبولی در مصاحبه دکتری این رشته، مختص به درس‌‌‌های تخصصی و مباحث پایان‌‌‌‌نامه است.

گفتنی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ست، زهره زرشناس (متولد ۱۳۳۰ در تهران) زبان‌شناس، ایران‌شناس و باستان‌شناس ایرانی، استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و سردبیر نشریه زبان‌شناخت است. او در سال ۱۳۵۷، دورهٔ کارشناسی ارشد و در سال ۱۳۶۵ دورهٔ دکتری رشتهٔ فرهنگ و زبان‌های باستانی را در دانشگاه تهران به پایان برد.

زرشناس از سال ۱۳۵۷ عضو هیئت علمی فرهنگستان زبان ایران و پس از انقلاب، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بوده‌است. او تاکنون راهنمایی بیش از ۱۰۰ پایان‌نامهٔ تحصیلات تکمیلی را بر عهده داشته‌ است. زرشناس با تألیف بیش از ۸۰ مقاله در مجلات علمی ایرانی و خارجی و تألیف ۱۰ کتاب، در سال ۱۳۸۰ موفق به کسب درجهٔ استادی شد. او عضو انجمن ایران‌شناسان اروپا (SIE)، انجمن زبان‌شناسی ایران و انجمن ایران‌شناسی ایران است.

انتهای پیام/

188 / 188 استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی زهره زرشناس مصاحبه دکتری آزاد امور پژوهشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مصاحبه دکتری آزاد امور پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی طهرانچی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در حاشیه همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود ضمن بیان اینکه امروز ایران اسلامی ظرفیت‌های بسیار عظیمی در بخش‌های مختلف مانند گردشگری دارد، تاکید کرد: دانشگاه‌ها باید در زمینه تربیت نیروی انسانی برای تبیین ظرفیت‌های ایران کار کنند.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با یک مدل جدید که مدل در حقیقت پایه و عرصه تربیت دانشجو در محیط است به میدان آمده و اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی و نشست‌هایی از این دست با هدف تبیین حرکت جدید دانشگاه آزاد کمک می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد کشور با بیان اینکه شاهرود یکی از شهرهای مهم ما در زمینه علم و عرفان محسوب می‌شود و دارای ظرفیت‌های عظیمی مانند بایزید بسطامی، ابوالحسن خرقانی و میراثی از این دست است، تاکید کرد: این ظرفیت‌ها در واقع یک نوع نقطه اتکا محسوب می‌شوند.

طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ و قابل اعتنای کشورمان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر البته دچار افت و خیزهایی شده است و امیدواریم بتوانیم در این بازدید بتوانیم مسائل مرتبط با دانشگاه را از نزدیک مشاهده و پیگیری کنیم، گفت: بالندگی هر چه بیشتر این واحد دانشگاهی در زمره اهداف ما است.

وی درباره شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم نیز توضیح داد: شعار سال دارای ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و نوآوری دارد زیرا جهش با نوآوری آغاز می‌شود و مشارکت نیز یک پدیده اجتماعی است لذا یک نگاه بسیار کلان در مجموعه دانشگاه آزاد کشور با راه اندازی یک سکوی تولید و تأمین ایجاد شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه مبتنی بر سکوی تأمین و تولید با مشارکت مردم اقدامات مرتبط با تحقق شعر سال را دنبال می‌کند، گفت: مراحل اولیه راه اندازی این سکو انجام شده و اقداماتی در این زمینه در دست اجرا است تا بتوانیم تولید بدون کارخانه را در کشور رقم بزنیم و دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه پیشگام شده است.

کد خبر 6098320

دیگر خبرها

  • آیلتس چیست؟
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • بازیگر مشهور ترکیه مدرسه کودکی‌اش را با خاک یکسان کرد ؛ همیشه من را می‌زدند (+عکس)
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد